Laadpaal abonnement

Verschillende aanbieders, verschillende laadpalen en verschillende abonnementen. Misschien bent u wel een laadpaal abonnement aan het vergelijken en op zoek naar het goedkoopste laadpaal abonnement. Bij Ecocharge bieden we verschillende soorten laadpalen en bijbehorende abonnementen aan. In deze blog gaan we daar dieper op in, bespreken we de voordelen en verschillen zodat u de beste keuze kunt maken.

Liever direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Dat is gewoon mogelijk. Via onderstaande button plant u eenvoudig een adviesgesprek in met een van onze adviseurs.

Laadpaal abonnement per soort laadstation

Bij Ecocharge bieden we verschillende laadpalen aan. De homebox, wandlader duo en laadzuil duo vallen onder de AC laadstations. Daarnaast bieden we nog snelladers aan, de zogenoemde DC laadstations. Deze variëren van DC15 (15kWh) tot en met DC175 (175kWh). De tarieven en onderdelen per abonnement verschillen. Onderstaand gaan we per abonnementsvorm dieper in op het abonnement voor zowel AC als DC laadstations.

Abonnementsvorm privé laden

Het privé laden en bijbehorende laadpaal abonnement is uitermate geschikt voor particuliere klanten. Ook zakelijke klanten maken gebruik van dit abonnement, denk aan vertegenwoordigers die veel onderweg zijn en vanuit huis werken. Zij kunnen de auto ’s nachts en tijdens thuiswerkdagen opladen. De kosten voor het opladen worden automatisch verrekend met uw werkgever of leasemaatschappij.

Privé laden AC laadstations

Kiest u voor een AC laadstation en wordt deze thuis geplaatst? Dan profiteert u van de onderstaande voordelen. Deze voordelen gelden ook voor DC laadstations.

 • U ontvangt twee geautoriseerde laadpassen gratis;
 • Hiermee kunt u bepalen wie er aan uw laadstation(s) kan laden;
 • U kunt 24/7 rekenen op onze service op afstand;
 • Uw oplaadstation is 24/7 verbonden met het Ecocharge beheersysteem, hiermee houden wij de software van uw laadstation altijd up-to date;
 • U ontvangt een maandelijkse verrekening van de laadtransacties en een overzicht van uw account;
 • De kosten van het stroomverbruik worden automatisch met uw werkgever of leasemaatschappij verrekend;
 • Real-time inzicht in alle laadtransacties en verbruik van uw account.

Informeer voor de abonnementsprijzen direct bij Ecocharge.

Privé laden DC laadstations

Zoals we eerder hebben verteld kunt u bij het laadpaal abonnement voor een DC laadstation van dezelfde voordelen genieten. De prijs voor snelladers ligt maandelijks iets hoger, uw auto is wel sneller vol. Hierdoor komt u nooit in de problemen en zijn plotselinge rijbewegingen geen probleem.

Informeer voor de abonnementsprijzen direct bij Ecocharge.

Laadpaal abonnement openbaar laden

Een ander laadpaal abonnement is het ‘openbaar laden’ abonnement. Wanneer u voor deze overeenkomst kiest, wordt uw laadpaal openbaar beschikbaar gesteld. De laadpaal wordt door onze specialisten op het internet geplaatst, in diverse apps en navigatiesystemen. Derden met een elektrisch voertuig kunnen deze bij uw laadstation opladen. Voor iedere geladen kWh ontvangt u een vergoeding.

De voordelen bij het laadpaal abonnement openbaar laden zijn voor AC en DC laadstations hetzelfde:

 • U ontvangt een vergoeding voor iedere geladen kWh;
 • Uw laadstation is vindbaar in diverse apps, navigatiesystemen en op verschillende websites;
 • U ontvangt één geautoriseerde laadpas gratis;
 • U ontvangt een maandelijkse verrekening van de laadtransacties en een overzicht van uw account;
 • U kunt 24/7 rekenen op onze service op afstand;
 • Uw oplaadstation is 24/7 verbonden met het Ecocharge beheersysteem, hiermee houden wij de software van uw laadstation altijd up-to date;
 • Real-time inzicht in alle laadtransacties en verbruik van uw eigen account.

Informeer voor de abonnementsprijzen direct bij Ecocharge.

Veel van onze klanten maken maandelijks winst bij het openbaar beschikbaar stellen van hun laadstations. Hierdoor vallen de abonnementskosten in het niet.

Laadpaal abonnement is een slimme keuze

Een laadpaal abonnement afnemen bij Ecocharge is door alle voordelen een van de beste keuzes. De prijzen die u betaalt voor het abonnement zijn inclusief storingsdienst! Wanneer u problemen ondervindt kunt u 24/7 bij ons terecht en worden deze direct verholpen. Dat is zekerheid.

Adviesgesprek inplannen?

Benieuwd naar de mogelijkheden na het lezen over onze laadpaal abonnementen? Dat begrijpen we goed. Via onderstaande button plant u eenvoudig een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs.

Wist u dat laadstations al binnen twee weken na opdrachtbevestiging geplaatst kunnen worden?