Wij zijn Ecocharge

Een innovatief bedrijf dat denkt in oplossingen, er is voor haar klanten en voorop wil lopen in de wereld van emissievrije mobiliteit. Zo, dat is een binnenkomer. Bij Ecocharge voorzien we door het leveren en aansluiten van laadpalen niet alleen in mobiliteit, we doen nog veel meer. Volgens ons stopt het namelijk niet bij het leveren en aansluiten van laadpalen.

 

Wie zijn we

Ecocharge is in 2020 opgericht. Will vond het tijd voor wat anders en had al langer interesse in de opkomst van het emissievrij rijden. We moeten met z’n allen over op het rijden in elektrische auto’s, vanaf 2030 rolt er geen enkele brandstofauto meer van de band. Hij is zich in de wereld van het elektrisch rijden gaan verdiepen en specialiseren.

Het elektrisch opladen van auto’s stond (en staat) nog in de kinderschoenen. Binnen 10 jaar zal het overgrote deel van de woningen en bedrijven in Nederland voorzien zijn van een laadpaal. Wij gaan er alles aan doen om het aandeel van Ecocharge zo groot mogelijk te maken. Zonder service uit het oog te verliezen, waarover later meer.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat serieus mee begint te spelen op zowel regionaal als nationaal niveau. Het was en is het doel om zowel commercieel als operationeel op topniveau te kunnen acteren. Het klantenbestand groeide door, een goed teken, maar dat mocht niet ten koste gaan van de klantervaring.

 

Expertise

We willen er zijn voor onze klanten. En dan bedoelen we niet alleen het leveren van topkwaliteit laadpalen. Kwaliteit leveren is één, een stap extra willen zetten voor je klanten is twee. Problemen die direct op worden gelost, meedenken in mogelijkheden en ervoor zorgen dat de laadpaal van de klant altijd werkt. Met onze laadpalen komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u weg wilt met het gezin of moet vertrekken naar uw werk.

Dat is ook direct onze expertise. We combineren het leveren van topkwaliteit met topservice. We willen een kenniscentrum worden voor energietransitie. Alles wat u moet weten over het opladen van uw voertuig, kunt u bij ons vinden.

Meer dan alleen levering

De dienstverlening van Ecocharge is op te delen in vier onderdelen:

  • Adviseren
  • Levering van laadpalen
  • Installeren van laadpalen
  • Onderhoud en service
  • Beheer
  • Exploitatie


Advies

De verandering binnen de automotive gaat zo snel dat dit voor verwarring kan zorgen. ‘’Welke laadpaal heb ik nodig voor mijn auto?” ‘’Hoe weet ik zeker dat alles naar behoren werkt en ik niet voor verrassingen kom te staan?”

Allemaal vragen die u kunt hebben wanneer u een elektrische auto aanschaft of van plan bent er in de toekomst een aan te schaffen. Bij Ecocharge begrijpen we dat en kunnen we daarin adviseren. We gaan met u in gesprek en zullen op basis van dat gesprek een advies uitbrengen. En we onderbouwen dat advies ook. Zo weet u waar u aan toe bent!


Levering en installatie

Wanneer u kiest voor een laadpaal van Ecocharge zorgen wij er niet alleen voor dat die laadpaal wordt afgeleverd, ook de installatie en het onderhoud kan door ons worden geregeld. Alles onder één dak, dat is zekerheid. En die zekerheid heeft u nodig als eigenaar van een elektrische auto. Een kapotte laadpaal betekent geen kilometers kunnen maken en dat kan op haar beurt weer voor problemen zorgen. Dat voorkomen we.


Onderhoud

Waar veel bedrijven zich enkel bezighouden met de levering en installatie, zetten wij nog een stap extra. Eens per jaar gaan we bij klanten langs en onderwerpen we de laadpaal aan een grondige inspectie. Wanneer we mankementen constateren worden deze direct verholpen.

Ook kunnen onze klanten altijd bellen bij noodgevallen, er staat dan binnen de kortste keren een monteur op de stoep die het probleem zal verhelpen.

 

Kwaliteit

Een laadpaal moet volgens ons jarenlang mee kunnen gaan. De laadpalen van Ecocharge zijn vandalismebestendig door een body van 4mm plaatstaal. Ze zijn (thermisch) beveiligd tegen kortsluiting, oververhitting en brand. Met een garantie van 10 jaar op de coating weet u zeker dat u voor kwaliteit kiest.

Een mooie extra optie: personalisatie is mogelijk. Ook daarin denken we met u mee. Voor ondernemers en gemeenten is dit een unieke kans om al op de parkeerplaats te werken aan de naamsbekendheid.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bent u op zoek naar meer informatie over het laden van elektrische auto’s? Of wilt u een gesprek met een van onze adviseurs inplannen? Neem via onderstaande button contact met ons op.