Laden

Samen voor een duurzame toekomst

Ecocharge is een landelijk opererende organisatie die particulieren en ondernemers ondersteunt in hun weg naar emissievrije mobiliteit. Met verschillende laadoplossingen wordt iedere vraag vanuit de markt beantwoord.

Met onze slimme laadsystemen wordt het voor gezinsleden, collega’s en derden mogelijk eenvoudig elektrische voertuigen op te laden. Door het eigen beheerplatform kan alles wat er zich rond het gebruik en beheer van laadstations afspeelt gemonitord worden. Eigenaren en eventueel werknemers kunnen voorzien worden van extra laadpassen waardoor onderweg laden ook mogelijk wordt.

Plaatsing laadpaal

Bij zowel particulieren als zakelijke klanten voert Ecocharge de plaatsing van laadpalen volledig zelfstandig uit. Met een eigen team professionals bieden we klanten een all-in oplossing. Grondverzet, aansluiting, plaatsing, alles wordt voor u geregeld. We doen daarvoor geen beroep op externe partijen waardoor er efficiënter gewerkt kan worden.

Tijdens het schouwen bepalen onze experts de ideale positie van de laadpaal. Het team dat verantwoordelijk is voor de plaatsing is op de hoogte van alle benodigde informatie.

Door onze manier van werken, zorgen we ervoor dat uw laadpaal vaak al binnen twee tot drie(!) weken na opdrachtbevestiging geplaatst kan worden. Hierdoor kunnen we met zekerheid indicaties geven en kan er een stuk sneller gewerkt worden.

Beheerplatform

Alle laadpalen die zakelijk en particulier aangeschaft worden, sluiten we aan op het eigen beheerplatform. Dat maakt het mogelijk de software van uw laadpaal op afstand te updaten. Daarnaast kan er meegekeken worden wanneer u hinder ondervindt. Hierdoor hoeft er minder vaak een monteur langs te komen en bent u sneller geholpen.

Door het onderhoudscontract kunnen we een jarenlange werking van de laadpalen garanderen. Er vinden jaarlijks controles plaats. Dat is zekerheid!

Houd alles bij in onze app!

  • Controleer de realtime status van het laden

  • Check hoeveel de laadpaal heeft opgeleverd bij openbare beschikbaarheid

  • Een overzicht van uw laadsessies altijd bij de hand

Meer informatie? Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in!

Heeft u vragen over onze laadpalen, manier van werken of de mogelijkheden? Neem direct contact op of plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs. Advies op maat, daar wordt u wijzer van.

Thuis laden
Zakelijk laden
Openbaar laden